Soutěž v prostorové orientaci 2007

Na tuto soutěž jsem se velmi těšil. V úterý jsem se sešel s paní Renatou a Žeňou. Do Prahy jsme jeli autobusem. Autobus byl velmi příjemný. O vlaku se toto už říci nedalo. Vlakem jsme jeli až do šesti hodin ráno. Vystoupili jsme v Liptovském Mikuláši.

Tam jsme se vydali na takovou malou procházku. Přišli jsme třeba na jedno náměstí, kde byly samé fontány. Když se k nim Žeňa přiblížila, fontány přestaly stříkat. Asi v deset hodin přijel autobus, který nás měl dopravit na místo konání této soutěže. Byl už skoro plný soutěžících.
Po našem příjezdu jsme se šli podívat, kdo s kým bude spát. Já spal s Ondrou. Hned vedle byl pokoj tří Slováků. Pak se šlo na vynikající oběd, po němž následovala první soutěžní disciplína. Byla to chůze v přímém směru. Tu jsem odešel na výbornou. Po této soutěži byl už čas na večeři. Poté byla taková soutěž, o níž jsme dělali různé věci. Třeba jsme si museli vymyslet nějakou výmluvu. Velice užitečné. 🙂 Tuto soutěž vyhrál Ondra a dostal za to discman. Pak se šlo spát.

Druhý den jsme vstali svěží. Šla se totiž trasa v budově. Byla vcelku jednoduchá. Někdo by možná řekl, že byla primitivní. Poté byla orientace v mikroprostoru. Tu jsem docela pokazil. Po obědě se šlo do vesnice. Dali jsme si tam nanuk a Žeňa předvedla, jak se padá z lavičky. Poté jsme se vrátili. Po večeři byl další večerní program.
Skládal se ze čtyř soutěží. První byla soutěž ve věšení kolíčků. Pak byla soutěž v lovení ryb a potom v chůzi po provaze. A ta poslední stála skutečně za to. Dvou účastníkům svázali nohy, a ti museli doběhnout na určené místo. Poté se šlo do pokojů. U nás překvapivě nenásledoval spánek. Ondra nám pouštěl písničky až do půl jedné.

Kupodivu jsme se docela dobře vyspali. Bylo to skutečně potřeba, protože se šla trasa venku. Odešel jsem jí docela dobře. Po obídku se šlo na túru. Alespoň Renata v to doufala. Cesta, kterou si vybrala byla totiž totálně neschůdná a museli jsme se vrátit. Po večeři bylo vyhlášení. Skončil jsem pátý. Žeňa byla dvanáctá. Ondra pouštěl hudbu jen do jedenácti.

Sobota byla dnem našeho odjezdu. Jen jsme jeli a jeli. Celkově se mi tato soutěž velice líbila.

Od tyrylu

Tak trochu tipal, asi i programátor, však víte.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *